Interieur & Wonen

Ga voor iets anders dan een poster of canvas!

Woontips vtwonen: de leukste items geselecteerd

Heb jij ons ook gezien in het vtwonen magazine? De nieuwe april-editie was helemaal gericht op de woontrends vanaf het voorjaar. De wanddecoraties van HIP ORGNL® staan bij de geselecteerde voorjaarstips voor je interieur! Wil je een keer iets anders dan een canvas of poster aan de muur? Lees dan gauw verder…

Ronde schilderijen aan de muur: dé woontrend van nu

De ronde schilderijen uit de HIP ORGNL Masters collectie zijn de woontrend van het moment. In deze collectie kan je kiezen uit talloze Hollandse oude meesters, maar dan in het rond. Denk aan de bekende schilderijen van Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Johannes Vermeer zoals, ‘De Nachtwacht’, het ‘Meisje met de parel’, ‘Italiaans landschap met parasoldennen’, ‘Het melkmeisje’ en de ‘Amandelbloesem’. Ben je een liefhebber van bloemen? Kies dan voor kleurrijke bloemschilderijen en bloemstillevens om je interieur op te fleuren. De schilderijen zijn ook perfect te combineren met o.a. Hollandse portretten. Of kies diverse maten om een speelse combinatie te maken van verschillende ronde werken.

Kleurrijke woonkamer met wanddecoraties met bloemen.

ONTDEK ZELF HET PREMIUM MATERIAAL
MET EEN MODERNE EN LUXE AFWERKING,
DAT OOK WORDT GEBRUIKT IN GALERIJEN

Canvas of poster? Ontdek ons materiaal: prachtige en luxe kwaliteit!

Alle wanddecoraties van HIP ORGNL® hebben een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van prachtig, premium materiaal. Dit materiaal is stevig, vormvast en gaat jarenlang mee. Het is zelfs uv- en waterbestendig. Dit materiaal wordt vaak gebruikt in ateliers, omdat onder meer de kleuren op het materiaal helder en sprankelend uitkomen. Bij HIP ORGNL® is er gekozen voor een moderne matte afwerking. Je hebt daarnaast geen lijst nodig om de wanddecoratie op te hangen aan de muur. Al deze aspecten maken onze werken duurzaam, maar vooral luxueus, zonder dat dit de hoofdprijs kost. Dit zie je niet alleen aan de wanddecoratie zelf maar je ziet het ook duidelijk terug in de gehele uitstraling van je interieur. Het geeft een heel ander effect dan bijvoorbeeld een simpele canvas of print in lijst.

De kenmerkende HIP ORGNL® signatuur

Elk werk van HIP ORGNL® heeft een unieke visuele vormgeving. De authentieke details worden tijdens dit proces echter zoveel mogelijk intact gehouden. Eventuele imperfecties, zoals het craquelé (barstjes en scheurtjes in de verf), dat in de loop van de jaren is ontstaan in het originele werk, worden niet volledig weggepoetst. Deze oneffenheden maken het beeld juist karakteristiek. HIP ORGNL® staat erom bekend om de perfecte balans in de visuele vormgeving te behouden, maar ook werken een hedendaagse uitstraling te geven. Het is onderdeel van ons signatuur, net zoals alle andere bijzondere en unieke eigenschappen. Zo kom je ze nergens anders tegen!

Woonkamer met twee wandcirkels van kraanvogels en vrouwenlichaam in moderne kunst.

Get inspired met het vtwonen magazine

Wil je meer weten over onze wanddecoraties of juist inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de website. Haal ook het vtwonen magazine in huis voor de mooiste interieurtrends. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of krijg gratis interieuradvies voor het maken van een keuze in wanddecoraties.

De wanddecoraties en wandcirkels van HIP ORGNL®

4 van 20 werken

Haal jouw hooglander in huis

Ben je nu ook verliefd geraakt op de Schotse Hooglander? Haal hem direct in huis met een prachtige wanddecoratie, wandcirkel, tuinposter
of sierkussen van HIP ORGNL
®. Wij hebben de Highlander in sfeervolle designs. Op deze manier zal je hem nergens anders tegenkomen. Waar
wacht je nog op? Haal jouw hooglander in huis!

Favicon HIP

Geschreven door:
De interieurstylisten
van HIP ORGNL®

Volg ons ook via

Ook gezien bij

Logo Libelle HIP
Logo Vtwonen
Logo Stijlvolwonen
Logo And C HIP
Logo RT4 HIP
Logo Wonenlandelijkestijl HIP
Logo Margriet HIP

Schrijf je in voor de HIP ORGNL® nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van de laatste acties en nieuws!

Door je in te schrijven ga je akkoord met het regelmatig ontvangen van e-mails.
Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.